Kattoremontti

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS MIKKELIN SEUDULLA

KATTOREMONTIT LAADUKKAASTI 100% SUOMALAISELTA YRITYKSELTÄ

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen hoitamaan kattoremontit tai kattokorjaukset
Mikkelin tai Etelä-Savon seudulla. Parhaan kattoremontti tuloksen saavuttamiseksi
käytössämme on aina ensiluokkaiset materiaalit ja osaava suomalainen henkilökunta.
Hoidamme kaikki kohteet yhtä rautaisella ammattiylpeydellä, oli kyseessä pieni autotalli tai vaativa rakennus remonttitarpeineen. Kattoremontit ja -huollot toteutuu kauttamme niin
yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöille laajasti koko Mikkelin seudulla. Tulemme mielellämme
tekemään ilmaisen kustannusarvion kattoremontin tarpeesta.

PELTI-, HUOPA- JA TIILIKATTOREMONTIT MIKKELISSÄ

Kattokonkarimme toteuttaa kaikki kattoremontit pelti, huopa- ja tiilikattoihin. On kyseessä sitten huopakaton osaremontti, kokonaisvaltainen peltikattoremontti tai konesaumakaton asennus, meiltä se hoituu vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Osaava henkilökuntamme pitää sinut ajan tasalla katon kunnostuksen eri vaiheista, huolehtii kattoremontin onnistumisesta ja hoitaa lopuksi työmaan loppusiivouksen.

Kysy kuntoarvio asiantuntijalta kattoremonttiin, sillä katon osakorjaus tai huolto voi olla täysin riittävä kunnostustoimi. Mikäli kattoremontti on vielä vältettävissä, voi ammattitaidolla toteutettu kattopesu sekä -maalaus siirtää suuremman kattoremontin tarvetta, pidentää katon elinkaarta ja kaunistaa kattosi lähes uuden veroiseksi. Jos kuitenkin rakennuksesi parhaaksi on kokonaisvaltainen kattoremontti, ei sitä tule siirtää. On sitten mikä vuodenaika tahansa, niin pystymme auttamaan kattoremontissa ja parhaan ratkaisun löytämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä!