Katon maalaus

Kattomaalaukset Mikkelissä ja ympäristökunnissa

Kattomaalaus ammattilaiselta

Kattomaalaus on järkevä valinta katon uudistamiseen, kun aluskate ja kattorakenne on hyvässä kunnossa. Mikäli katon maali hilseilee tai väri on haalistunut, ei katon huoltoa kannata enään siirtää. Ammattilaisen toteuttama kattomaalaus on erittäin hyvä ja kustannustehokas tapa uudistaa katto.

Säännölliset kattomaalaukset pidentää katon elinkaarta

Kattoon syntyy kuormitusta eri vuodenaikoina ja vaurioiden riski pienenee säännöllisen kattomaalauksen ja pesun yhteydessä. Henkilökuntamme käyttää aina parhaaksi todettuja työmenetelmiä ja laadukkaita tuotteita kattomaalauksiin sekä pinnoituksiin. Kattoasiantuntijamme hoitaa katon pesut, maalaukset ja pinnoitukset tehokkaasti Mikkelin talousalueella.

Katon maalaukset nykyaikaisella kalustolla

Kattoasiantuntijoidemme apuna on tehokas ja nykyaikainen kalusto. Näyttävä ja kestävä lopputulos saadaan, kun käytössä on oikea tekniikka yhdistettynä laadukkaisiin tuotteisiin. Pyydä meiltä katon maalauksesta ja kunnostuksesta ilmainen arvio ja hoidetaan kattosi entiseen loistoonsa. Katon maalauksen yhteydessä on tarpeen vaatiessa kustannustehokasta ja järkevää uusia myös mm. sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Kauttamme voit hakea myös joustavaa ja itselle sopivaa OP:n rahoitusta.