Katon pesu

Kattopesu ja pinnoitus kattoasiantuntijalta

Katon pesut Mikkelin seudulla

Katon pesu on kustannustehokas sekä nopea huoltotoimi likaa ja kasvustoa vastaan. Säännöllisellä katon pesulla ja pinnoituksella optimoidaan katon elinkaari ja suojaus säilyy erinomaisena. Katon pesu ehostaa julkisivua ja antaa paremman suojan kodillesi.

Tilaa tehokas katon pesu vielä tänään

Katon pesu kannattaa teettää ammattilaisella. Henkilökunnallamme on pitkä alan kokemus ja asiantuntemus eri katemateriaalien tehokkaaseen puhdistukseen. Kun tilaat asiantuntijan katon pesuun voit luottaa siihen, että se tehdään oikein ja voit itse keskittyä muuhun. Tilaa katon pesu meiltä mihin vuodenaikaan tahansa. Tulemme tekemään ilmaisen arvion katon kunnosta ja pesun kustannuksista Mikkelissä ja ympäristökunnissa.

Kattopesu kaikille kattomateriaaleille

Vanha ja kulunut katto saadaan lähes entiseen loistoonsa, kun käytössä on sopivat pesuaineet ja oikea tekniikka. Hoidamme katon pesut tehokkaasti kaikille materiaaleille kuten tiili-, mineriitti- ja peltikatolle. Muista myös, että kodin tai vapaa-ajan asunnon perusparannuksessa työn osuudesta voi hyödyntää kotitalousvähennyksen.